banner.png

Wie is Juffie & co?wiezijnwij[1]

Graag stellen wij ons even eerst even voor zodat u een duidelijk beeld kunt krijgen van Gastouderopvang “Juffie & Co”.
Ik ben Renate Krook-Schwarze en ben getrouwd met Sander.
Samen hebben wij twee kinderen Bart en Lotte. Wij wonen in de kindvriendelijke wijk Armoefse Akkers in Tilburg- Oost. Hier is ook de professionele kleinschalige dagopvang gevestigd.

In oktober 2007 opende “Juffie & Co” haar deuren.
Wij begonnen met twee dagen in de week maar na twee maanden werden het er al meer. Dit omdat er zeer positief gereageerd werd in “de wijk” en omdat wij merkte dat er veel vraag bestond naar professionele kleinschalige dagopvang.
Eind 2006 ben ik voor de eerste keer moeder geworden en was op dat moment ook werkzaam op een speelzaal in de gemeente Gilze-Rijen. Het liefste was ik de hele dag thuis bij mijn eigen kinderen. Dit om hun zoveel mogelijk de rust, regelmaat en reinheid te geven die ze verdienen. Ik merkte ook dat andere ouders hier behoefte aan hadden voor hun eigen kinderen. Door deze factoren heb ik de beslissing genomen om mijn eigen professionele kleinschalige dagopvang te openen. Om de professionaliteit te garanderen die de kinderopvang in Nederland eist heb ik mijn diploma Sociaal Pedagogisch Werker (SPW-3 Kinderopvang) behaald en tevens het diploma Kinder-EHBO. Jaarlijks volg ik diverse cursussen om op de hoogte te blijven van alle veranderingen binnen de kinderopvang. De Wet Kinderopvang verplicht Gastouders aan deze cursussen deel te nemen. Jaarlijks krijgt “Juffie & Co” controles van de GGD en samenwerkende Gastouderbureaus. Door alle genoemde partijen wordt er een veiligheidskeuring uitgevoerd. Het rapport van deze hygiëne en kwaliteitscontrole ligt ter inzage voor de ouders.

Uw kindje komt terecht in een veilige, rustige en pedagogisch verantwoorde omgeving.

Juffie & Co - Alle Rechten voorbehouden