Tussen 07.00 - 09.00 uur kan uw kindje hier ook ontbijten als dat gewenst is. De keukentafel wordt standaard gezellig gedekt. Alle kinderen kunnen hieraan plaatsnemen en voor de kleintjes is er natuurlijk een passende Stokke kinderstoel of ergobank want veiligheid staat bij ons voorop.

Tot 09.00 uur mogen de kinderen vrij spelen. Sommige kinderen kunnen dan even rustig wakker worden! In onze gezellige woonkamer en ruime leefkeuken kunnen alle kinderen naar hartenlust spelen en ontdekken. Er is ruim voldoende professioneel speelgoed aanwezig. Er zijn diverse gezellige huishoeken, voor elke kind en leeftijd wat wils! 

Vanaf 09.00 uur beginnen wij met ons dagprogramma.

 

Gastouderopvang "Juffie & Co" vindt het erg belangrijk dat de kinderen een gevarieerd dagprogramma krijgen met daarin vaste rituelen. Op deze manier geeft het de kinderen rust, als de activiteiten regelmatig terug keren en herkend gaan worden.

Als aanvulling op ons eigen programma met diverse thema's gebruiken wij het VVE programma Peuterplein van Malmberg. Hierin zitten acht thema's. Peuterplein past binnen de visie van Gastouderopvang "Juffie & Co".