Na het fruit eten gaan wij samen gezellig aan de keukentafel knutselen. De thema's die wij o.a. gebruiken zijn: huisdieren, je lichaam, lente, familie, zomer, herfst, water en winter. Wij maken ook tijd om verjaardags- cadeautjes te maken voor bijvoorbeeld Mama, Papa, Opa of Oma. Daar horen andere gelegenheden zoals huwelijksfeesten natuurlijk ook bij!

Rond 10.30 uur gaan we buiten een frisse neus halen!! We kunnen een wandeling gaan maken in natuurgebied Moerenburg. In Moerenburg maken wij een paar keer per jaar een educatief uitstapje zoals: kalfjes voeren en aaien bij de boer. Tevens kunnen we naar de speeltuin de Holle Boom of kinderboerderij in de buurt.

Wij gebruiken dan onze Kiddy Bus, deze voldoet aan alle veiligheidseisen en is voorzien van babyschalen en peuterzitjes. Op deze manier kunnen wij op een zeer veilige manier heerlijk naar buiten. In de winter zijn de schalen en zitjes voorzien van warme voetenzakken.

Als het weer het toelaat maken we elke dag een wandeling of uitstapje. Als het te wisselvallig is blijven wij dichtbij huis en kunnen de kinderen in de tuin spelen en ontdekken met o.a. een speelhuis, zand- en watertafel, loopauto's, wip, driewielers, stepjes, groot schoolbord met krijt, springtouw, klossen en skippybal.

Tevens gaan we tijdens het thema herfst de tuin in om bloembollen te planten en in de lente om zaadjes te zaaien. Kinderen vinden het geweldig en kunnen niet wachten tot er iets boven komt!

Als het heel slecht weer is blijven we binnen en passen we ons programma aan. Dan spelen zij bijvoorbeeld met de kruiptunnel, glijbaan of in de ballenbak.