Wanneer is "Juffie & Co" geopend?

"Juffie & Co" is drie dagen in de week geopend.

Dinsdag: 07:00 t/m 19.00
Donderdag: 07:00 t/m 19.00
Vrijdag: 07:00 t/m 19.00

Om alle kinderen de rust, reinheid en regelmaat te bieden die zij verdienen hanteren wij vaste haal en breng momenten. 's Morgens kunt u uw kindje(s) brengen vanaf 07.00 tot en met 09.00 uur. Ophalen kan vanaf 17.00 tot en met 19.00 uur. 

's Morgens kan hier naar wens ontbeten worden en voordat de kinderen opgehaald worden kan er een warme maaltijd genuttigd worden. Mocht het brengen en ophalen van uw kinderen door omstandigheden eerder zijn of uitlopen kan dit natuurlijk in overleg geregeld worden. Als het dan "etenstijd" is, schuiven wij gewoon een bordje bij!

"Juffie & Co" is gesloten tijdens de nationale feestdagen zoals o.a.: Nieuwjaarsdag, Koningsdag, Goede Vrijdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerstdagen.

Bevrijdingsdag gaan in overleg, op deze dag zijn wij niet standaard dicht. Met Sinterklaas, Carnaval en op Kerstavond zijn wij volgens reguliere tijden geopend!

In de zomer sluiten wij enkele weken. De betreffende periode valt binnen de basisschool zomervakantie en zal in december bekend gemaakt worden. Hetzelfde geldt voor de overige vakantiedagen. Deze weken worden besproken met alle ouders. Het zijn de weken dat de meeste ouders op vakantie zijn. Vervangende opvang kan dan vooraf en ruim op tijd geregeld worden via het samenwerkende Gastouderbureau.